+381 (11) 2198 235 nutricia@kibid.rs

Politika privatnosti i kolačića

Ovaj vebsajt je u vlasništvu i održava ga Nutricia Advanced Medical Nutrition.

Numil Ltd.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84.
Tel: +36 1 452 7770
Fax: +36 1 452 7750
e-mail: info@nutricia.hu
vebsajt: www.nutricia.hu

Cilj sajta je da pruži opšte informacije a u slučaju da imate pitanja lične prirode u vezi svoje ishrane, pitajte svog lekara ili dijetetičara.

Vebsajt pruža opšte informacije, a u slučaju da inate pitanja lične prirode u vezi s dodanom ishranom-dijetom, pitajte svog lekar ili dijetetičar.

Vebsajt takođe služi kao putokaz da Vas uputi na mesta gde možete naći dodatne informacije. Vebsajt nije konkretno vezan za brend ili proizvod i namenjen je svim zainteresovanim osobama („Korisnicima“).

Ova Politika privatnosti i kolačića pruža informacije o obradi ličnih podataka korisnika i korišćenju kolačića od strane Numil Ltd. („Nutricia“, „mi“ ili „nas“).

Nutricia može s vremena na vreme promeniti ove Uslove korišćenja. Preporučujemo da redovno pogledate Politiku privatnosti i kolačića zbog mogućih izmena.

 

Kada je ova Politika privatnosti i kolačića primenljiva?

Ova Politika privatnosti i kolačića primenljiva je na obradu ličnih podataka korisnika vebsajta od strane Nutricije. Međutim, osim kolačića, mi ne obrađujemo bilo koje Vaše lične podatke posredstvom ovog vebsajta.

Korišćenjem vebsajta možete biti upućeni na druge vebsajtove. Odgovarajuće politike uslova korišćenja i kolačića tih sajtova se odnose na Vaše korišćenje tih sajtova.

 

Ko kontroliše Vaše podatke?

Nutricia, ali ne obrađuje niti koristi bilo koje Vaše lične podatke posredstvom ovog vebsajta.

 

Za koju svrhu mi obrađujemo Vaše lične podatke?

Nutricia ne obrađuje Vaše lične podatke.

 

Ko može da pristupi Vašim podacima?

Pošto Nutricia ne obrađuje bilo koje Vaše lične podatke, mi ne možemo i ne prodajemo, ne delimo niti trgujemo Vašim ličnim podacima ni sa kojim trećim licem.

Mi zapošljavamo treće lice da olakša ili obezbediti usluge Nutricije u Vaše ime, za vršenje usluge vezane za program (poput, bez ograničenja, usluga održavanja, vebsajt hostinga i unapređenja vebsajta ili njegovih odlika).

 

Kolačići, i kako ih Nutricia koristi?

Vebsajt koristi kolačiće. Ako posetite naš vebsajt i postavka Vašeg pretraživača prihvati kolačiće, mi smatramo to za prihvatanje našeg korišćenja kolačića.

Šta su kolačići i kako oni funkcionišu? Kolačići su male datoteke koje vebsajtovi koje posetite šalju i čuvaju na Vašem kompjuteru. Kolačići se čuvaju u direktorijumu Vašeg pretraživača. Sledeći put kad posetite vebsajt, Vaš pretraživač će očitati kolačić i preneti informacije nazad na vebsajt ili element koji je prvobitno postavio kolačić. Nutricia koristi kolačiće da vam ponudi bolje korisničko iskustvo.

Kako mogu upravljati kolačićima? Možete u svom pretraživaču pregledati dostupne opcije za upravljanje kolačićima. Pretraživač se može koristiti za upravljanje kolačićima vezano za osnovne funkcije, poboljšanje sajta, personalizaciju i reklamiranj. Različiti pretraživači koriste različite načine da onesposobe kolačiće, ali se oni obično nalaze pod „Tools“ ili „Options“. Takođe možete pogledati „Help“ meni pretraživača. Pored upravljanja kolačićima, pretraživači vam obično dopuštaju i da kontrolišete fajlove slične kolačićima.

Koliko dugo čuvamo informacije? To zavisi od tipa kolačića. Kolačići vezani za sesiju ističu kada zatvorite pretraživač. Trajni kolačići imaju tipične rokove trajanja od dva meseca do par godina.

 

Kako postupati sa linkovima ka društvenim medijima?

Kroz Vaš pristup www.nutricia.bg, možda imate pristup informacijama na drugim vebsajtovima i od drugih provajdera osim Nutricije. Mada mi uz najveću brigu biramo informacije i vebsajtove, koje predlažemo, mi nismo odgovorni za obradu Vaših ličnih podataka posredstvom tih vebsajtova.

Ako odlučite da svoja iskustva podelite sa www.nutricia.co.rs preko društvenih medija kao što su LinkedIn, Facebook i/ili Twitter, Vaši lični podaci (poput Vašeg imena i činjenice da ste zainteresovani za Nutriciju će biti vidljivi svim posetiocima Vaše lične veb stranice na mrežama LinkedIn, Facebook i/ili Twitter. Na korišćenje vebsajtova takvih društvenih medija su primenljivi samo uslovi (uključujući i politiku privatnosti i kolačića) tih vebsajtova društvenih medija. Nutricia nije odgovorna za obradu ličnih podataka ili politiku privatnosti takvih vebsajtova društvenih medija. Prema tome Uslovi korišćenja i ova Politika privatnosti i kolačića Nutricia nisu primenljivi na korišćenje takvih vebsajtova.

 

Mogu li deca mlađa od 18 godina davati lične podatke?

Mi vodimo računa o bezbednosti dece. Nutricia vebsajt nije usmeren ka deci mlađoj od 18 godina. Nutricia ne prikuplja lične podatke od dece mlađe od 18 godina.

 

Kako mi štitimo podatke?

Mada Nutricia ne obrađuje Vaše lične podatke posredstvom ovog vebsajta, Nutricia je preduzela odgovarajuće tehničke i organizacione mere zaštite od gubitaka ili nezakonite obrade podataka. U tu svrhu Nutricia koristi više tehnika zaštite uključujući bezbedne servere, „firewall“ i enkripciju.

 

Koja su Vaša prava?

Mada Nutricia ne obrađuje Vaše lične podatke posredstvom ovog vebsajta, Vi u svakom trenutku možete tražiti informacije tako što ćete nam poslati elektronsku poruku na webadmin@nutricia.hu. Mi ćemo na Vaš zahtev za informacije odgovoriti u roku od 15 dana.

 

Koliko dugo čuvamo Vaše lične podatke?

Nutricia ne obrađuje Vaše lične podatke posredstvom ovog vebsajta.

 

Kome se obratiti pitanjima i zahtevima za pristup, uklanjanje, itd.?

Pitanja Nutriciji možete uputiti u svakom trenutku slanjem zahteva na:

Numil Ltd.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84.
Tel: +36 1 452 7770
Fax: +36 1 452 7750
e-mail: webadmin@nutricia.hu
vebsajt: www.nutricia.hu