+381 (11) 2198 235 nutricia@kibid.rs

Ko smo mi…

o-nutricijiNutricia je pionir Unapređene medicinske ishrane (Nutricia Advanced Medical Nutrition) u Evropi i zahvaljujući svojim proizvodima se ubrzano širi i osvaja svetsko tržište. Nutricia je usmerena isključivo ka ishrani koja je zasnovana na naučnim istraživanjima i dokazima, stvorena da zadovolji potrebe pacijenata i osoba kod kojih normalna ishrana nije dovoljna ili nije moguća.

 

Naša misija

Naš cilj je da nutritivnu terapiju učinimo sastavnim delom lečenja pacijenata i da svojim proizvodima, stvorenim za različita stanja, doprinesemo efikasnosti lečenja i poboljšamo klinički ishod.
Da bi svaki pacijent dobio nutritivnu terapiju koja zadovoljava njegove potrebe, pored ishrane, mi takođe obezbeđujemo uređaje koji pomažu u ishrani, telefonsku info liniju za savetovanje o ishrani i stalnu profesionalnu podršku.

 

Jedinstven asortiman proizvoda

Naš jedinstvena paleta proizvoda je stvorena da zdravstvenim radnicima pruži mogućnost da odaberu odgovarajući proizvod u skladu sa specifičnim zahtevima pacijenta, kako bi ubrzali i pospešili njegov oporavak. Mnogi od ovih proizvoda su za oralnu upotrebu – stvoreni za oporavak pacijenata koji mogu normalno da unose hranu. Ali za one koji ne mogu da se hrane oralnim putem, u bolnicama na dugotrajnoj nezi i u institucijama za posebnu negu – mi na tržištu imamo paletu specijalnih proizvoda za enteralnu ishranu putem sonde. U većini slučajeva, ovi proizvodi su neophodni za normalan kvalitet života pacijenta. Nekima su potrebni i da bi preživeli.

Mi smo uvek usmereni ka razvoju proizvoda utemeljenih na naučno dokazanoj delotvornosti, uz korišćenje kliničkih studija, a u saradnji sa najboljima iz svake pojedinačne oblasti našeg posla. Mi takođe sarađujemo sa bolnicama i institucijama u cilju razumevanja i razvoja zdravstevno-ekonomskih aspekata, kao i smanjivanja troškova koji proističu iz bolje nutruitivne podrške pacijentima.